Behandelingen

BEHANDELINGEN

Nilly Skin Master

sec shape 1
shape
icon

Huidverbetering

Wij werken met het merk image skincare. Image skincare heeft verschillende mooie productlijnen die gebaseerd zijn op huidverbetering. Neem een kijkje of maak een afspraak in onze salon.

icon

Combipeel

Zeer krachtige peelings die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen. De producten bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan farmaceutische ingrediënten, deze zorgen voor maximale resultaten.

icon

Phineedling

Phineedling word ook wel microneedling genoemd. Phineedling maakt gebruik van hele kleine naaldjes, vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt het effect van de behandelingen opname van de producten.

icon

Browstyling

Wij bieden in de salon verschillende wenkbrauw behandelingen aan waaronder: brow lift, henna brows, wenkbrauwen epileren, waxen en epileren met draad. Neem een kijkje of maak een afspraak in onze salon.

icon

Wimpelift

Wil jij je natuurlijke wimpers krullen zonder gebruik te maken van wimperextentions, wimperkrultang of mascara? Dan is deze behandeling voor jou bedoelt. Wimperlifting is absoluut niet schadelijk voor je wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.

icon

Phiremovel

Phiremoval is een oppervlakkige manuele techniek om oude permanente make up/microblading/tattoo te verwijderen, wat betekent dat er minder huidbeschadiging is, minder irritatie en veel snellere resultaten, met zeer snelle genezing en geen risico op littekens. Voor vragen kunt u altijd bellen of mailen.

icon

Wimperextentions

Wimperextensions zijn kunstwimpers die op je eigen natuurlijke wimpers worden geplakt met een speciale lijm. De haartjes zijn meestal synthetisch, die kunnen variëren in kleur, krul, volume, lengtes en diktes.

icon

Hair Rescue Stamcelactivatie

Er is nu een nieuwe, revolutionaire techniek die jouw eigen hoofdhaar terug laat groeien. Deze techniek wordt Stamcelactivatie genoemd. Hierbij worden je eigen stamcellen als het ware wakker geschud en beginnen weer haren te vormen. In een niet invasieve behandeling worden groeifactoren, growth factors, in contact gebracht met de haarschachten. Hiervoor wordt een Permanent Make-up apparaat gebruikt . Deze growth factors, die zijn ontwikkeld in de stamceltechniek, zetten je eigen stamcellen aan tot het produceren van jouw eigen haar.

icon

Permanente Make-up

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan.

icon

Plasmalift

De plasma lift, ook wel Fibroblast genoemd. Een nieuwe techniek om onder andere uw oogleden te liften, kraaienpootjes te verminderen en ongewenste rimpels uit uw gezicht of hals te doen verminderen! En het mooiste is dat dit alles kan zonder in uw huid te prikken of te snijden.

icon

Filler

NSM kliniek is gespecialiseerd in fillers. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit Hyaluronzuur . Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die o.a. voorkomt in de huid. Doordat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam, komen allergische reactie niet of nauwelijks voor. Een filler op basis van hyaluronzuur wordt binnen zes tot twaalf maanden door het lichaam afgebroken.

icon

XL-Hair

XL Hair® is een injectablebehandeling voor symptomatisch haarverlies. De XL Hair®-formule, ontworpen voor oppervlakkige dermale injecties, is gebaseerd op de zuiverste en meest effectieve ingrediënten, met synergetische acties die haarfollikels voeden, stimuleren en aanzetten tot nieuwe haargroei.

Nill Skin Master NSM
Nilly Skin Master Arnhem