Botox & Fillers

Wilt u een einde maken aan uw huidveroudering? Bent u die vermoeide, ouder wordende uitstraling zat? Dan hebben wij bij Nilly Skin Master de oplossing voor u in de vorm van injectables. Injectables zijn grofweg in twee groepen te verdelen. Enerzijds zijn er de rimpelvullers, de fillers en anderzijds is er botox.

WAT IS BOTOX?

Botox®️ is een merknaam van botuline toxine. Dit is een natuurlijk eiwit wat voor verschillende doeleinde kan worden gebuikt. Botuline Toxine wordt geïnjecteerd in de spieren en zorgt ervoor dat hierdoor een plaatselijke ontspanning of verzwakking ontstaat. De werking van botuline toxine duurt ongeveer drie tot vijf maanden.

WAARVOOR WORDT BOTOX GEBRUIKT?

Botox kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden:
* Botox tegen rimpels
Rimpels ontstaan door het ouder worden. Botox®️ blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier, zodat deze tijdelijk minder wordt. Doordat de spieren niet samen kunnen trekken, blijft de huid glad en zijn rimpels niet meer zichtbaar. Na drie tot vijf maanden zal de spieractiviteit zich weer volledig herstellen. Als de behandeling regelmatig word herhaald, zal de werking van de stof langer actief zijn.
* Botox tegen migraine
Migraine of spanningshoofdpijn is een veel voorkomend probleem. De precieze oorzaak van deze hoofdpijnvormen is vaak onbekend. Er zijn aanwijzingen dat verhoogde spanningen in bepaalde spieren een rol spelen. Niet om alle gevallen zal botuline toxine de oplossing zijn, maar ongeveer 70% van de patiënten heeft hier baat bij.
* Botox tegen transpiratie
Overmatig transpireren (ook wel Hyperhidrosis genoemd) komt veelvuldig voor. Hyperhidrosis is prima te behandelen met Botox®️. Regelmatig wordt dit geadviseerd door huisartsen omdat deze behandeling bewezen effectief en veilig is. De behandeling heeft geen invloed op de zweetproductie elders in het lichaam. De werking duurt drie tot vijf maanden.
* Botox tegen tandenknarsen
Tandenknarsen heeft als gevolg dat het glazuur van de tanden word aangetast. Door de overmatige spanning op de spieren kan dit ook pijnklachten geven, zoals pijn aan het kaakgewricht en hoofdpijn. Als dit behandeld word met botuline toxine kan de spierspanning worden weggenomen en de klachten worden verminderd. Er zal in overleg met de arts worden gekeken waar de injecties nodig zijn.

HET RESULTAAT VAN BOTOX?

Enkele dagen na de behandeling met botuline toxine is er al wat effect zichtbaar. Het optimale resultaat is pas zichtbaar na ongeveer een week. Het is belangrijk dat uw spieren in de eerste twee tot vier uur na de behandeling veelvuldig gebruikt worden. Ga de eerste vier uur na de behandeling niet liggen om te voorkomen dat de botox zich verplaatst.

WAT ZIJN FILLERS?

Een filler is een injectable. In tegenstelling tot botox leggen fillers de spieren niet plat, maar vullen ze de huid op. Hierdoor wordt er nieuw volume aangebracht in het gezicht. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk bestanddeel van onze huid dat afneemt naarmate we ouder worden. Het gevolg? Dehydratatie. Een fillerbehandeling behoud zijn werking zes tot negen maanden.

WAARVOOR WORDEN FILLERS GEBRUIKT?

Fillers worden onder andere gebruikt voor het opvullen van de lippen en jukbeenderen, de rokersrimpels en lipcontouren. Ook worden de wallen hiermee opgevuld.

HET RESULTAAT VAN FILLERS

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. Wel zal het optimale resultaat pas na één à twee weken zichtbaar zijn.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende injectables? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
* Tijdens een gratis intake ontvangt u een persoonlijk advies met de daarbij behorende prijzen. Zowel de intake, als de behandeling en de nazorg worden verzorgd door een BIG-geregistreerde, afgestudeerde arts met jarenlange expertise in dit vakgebied.

Online afspraak maken?

Omdat iedere cliënt, ieder gezicht en ieder lichaam verschillend is en onze specialisten een advies op maat geven, kan de prijs op de offerte afwijken van de prijzen zoals op onze website vermeld. De uiteindelijke prijs van een behandeling of combinatie van behandelingen is afhankelijk van het door de specialist voorgestelde behandelplan dat tijdens het consult met je wordt besproken.

Botox
1-zone behandeling € 89,-
2-zone behandeling € 140,-
3-zone behandeling € 180,-
Wenkbrauwlift € 49,-
Gummy smile € 69,-
Tanden knarsen € 120,-
Migraine klachten € 180,-
Overmatig zweten oksels € 250,-
Traangoot behandeling € 189,-
Lippen opvullen 0,5 ml € 120,-
Lippen opvullen 1 ml € 189,-
Kaaklijn opvullen 2ml € 358,-
Wangen opvullen 2 ml € 358,-
Rokerslijnen opvullen 1 ml € 189,-
Jukbeenderen opvullen 2 ml € 358,-
Neuslippenplooi opvullen 1 ml € 189,-
Fillers
1 ml € 189,-
2 ml € 358,-
3 ml € 507,-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.