Microneedling

Heb jij last van pigmentvlekken, (acne)littekens of fijne lijntjes en rimpels? Dan is de Phi-Dermapen behandeling de perfecte behandeling voor jou. De Phi-Dermapen behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Waar al mooie resultaten werden behaald met de Dermaroller, gaat de DermaPen nog een stapje verder. De Phi-Dermapen werkt sneller, is minder gevoelig, en werkt nog effectiever en nauwkeuriger.
De Phi-Dermapen en microneedling

Phi-Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Phi-Dermapen het effect van de behandelingen. De Phi-Dermapen zorgt voor huidverjonging en huidverstrakking, het verhoogt de opname van vocht en voedingsstoffen, het maakt de huid steviger en strakker en stimuleert de aanmaak van Collageen. Daarnaast vermindert het (acne)littekens en stimuleert het wondgenezing en verbetert het pigmentproblemen en striae.

Aantal behandelingen

Net als bij andere huid verbeterende therapieën geldt; hoe meer behandelingen, hoe langer en beter het resultaat zichtbaar is. Uiteraard zal elke behandeling met de Phi-Dermapen een boost voor je huid zijn en tijdelijke verbetering geven. Wij willen wel helder zijn in de verwachtingen: de aanmaak van bindweefsel/collageen is een geleidelijk proces dat zich onder het zichtbare huidoppervlakte afspeelt. Het resultaat is daardoor niet meteen zichtbaar, maar na een aantal maanden. Zichtbaar resultaat behaal je doorgaans door meerdere behandelingen te ondergaan, in kuurverband (elke 2 tot 4 weken). Door in kuurverband te behandelen, kunnen wij vooraf aan elke behandeling goed inspringen op de behoeftes en de voortgang evalueren.

Gevoeligheid tijdens behandeling

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid en is goed te verdragen zonder verdoving. De behandeldiepte (variërend van 0,25 mm tot 2.5 mm) is afhankelijk van de indicatie en het huidoppervlak. Ik weet precies wat jouw huid nodig heeft en zal je hierover informeren tijdens het intakegesprek. Hierin worden de voor- en nabehandeling besproken, het eventuele gebruik van EMLA-crème en welk resultaat je van de behandeling mag verwachten.

Resultaat na behandeling

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat dode huidcellen afschilferen en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Belangrijk is om de huid goed te beschermen met een SPF 50 en de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid. Na het starten met de Phi-Dermapen behandeling zul je na +/- 2 maanden verschil gaan zien. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen garanderen, is het belangrijk dat je je huid goed onderhoudt. Je zult merken dat je huid vrijwel niet hoeft te herstellen en dat de behandeling intensief en resultaatgericht is. Je kunt kiezen voor losse behandelingen of in kuurverband.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de voor- en nadelen van de verschillende injectables? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
* Tijdens een gratis intake ontvangt u een persoonlijk advies met de daarbij behorende prijzen. Zowel de intake, als de behandeling en de nazorg worden verzorgd door een BIG-geregistreerde, afgestudeerde arts met jarenlange expertise in dit vakgebied.

Online afspraak maken?

Omdat iedere cliënt, ieder gezicht en ieder lichaam verschillend is en onze specialisten een advies op maat geven, kan de prijs op de offerte afwijken van de prijzen zoals op onze website vermeld. De uiteindelijke prijs van een behandeling of combinatie van behandelingen is afhankelijk van het door de specialist voorgestelde behandelplan dat tijdens het consult met je wordt besproken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.