Browstyling

Gratis Online Afspraak Planning

Browstyling

Brow Lamination | Brow Lift:
Brow Lamination is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende lotions om de haartjes in de juiste richting te plaatsen.

De behandeling is ideaal voor warrige, stugge en naar beneden gerichte wenkbrauw haartjes, maar natuurlijke ook als je houd van een volle wenkbrauw. Je kunt er tijdens deze behandeling ook voor kiezen om de wenkbrauwen te laten shapen en verven.

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naar de gewenste look voor die dag.

Het resultaat kan wel tot 6 weken blijven zitten!

 

Henna brows:
De Perfect Brow Henna is een van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën. De Perfect Brow Henna is tevens Cruelty Free en vrij van parabenen.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

 

Ontharen van de wenkbrauw:
Wie wilt er nou geen mooie wenkbrauwen? Wij bieden verschillende behandelingen om wenkbrauwen mooi te krijgen.

Het verschil van epileren en depileren:
Epileren: Het haartje word met wortel en al verwijderd. Hierdoor blijft het langer weg of zelfs helemaal weg. Epileren gebeurt bij harsen/waxen, epileren of threading. Dit is niet altijd geheel pijnloos.

Depileren: Het haartje word van de oppervlakte verwijderd, maar de wortel blijft in uw huid zitten. De stoppels kunnen zelfs na 1/2 dagen al terug zijn. Depileren gebeurt bij scheren of knippen. Dit is geheel pijnloos.

Bij onze behandelingen worden de haartjes met wortel en al uitgetrokken. Zo blijven de haartjes langer weg of komen ze zelfs niet meer terug.

We bespreken de wensen met de cliënt. Daarna kijken we wat er mogelijk is en bepalen we samen de dikte en vorm.

We laten u tevreden vertrekken met mooie wenkbrauwen.

Wenkbrauwen epileren met een pincet:
Bij epileren word er een pincet gebruikt. Hiermee kunnen we veel epileren, maar niet de allerkleinste haartjes en donshaartjes worden gepakt. De wenkbrauw word dan niet zo strak als bij waxen of epileren met touw.

Voordelen:
• Handig om snel even haartjes mee te verwijderen.
• Mooi voor wie er een natuurlijke, niet te strakke wenkbrauw wil.
• Je pakt alleen de haartjes en neemt niet je (beschermende) huidlaag mee.
• Milieu vriendelijk, want u heeft alleen een pincet nodig en verder niks.

Wenkbrauwen waxen:
Met een kleine waxspatel wordt de vloeibare wax op de gewenste plek op de huid uitgesmeerd. Na enkele seconden is de wax afgekoeld en hard. De huid word gespannen en kan de wax er met een snelle beweging tegen de haargroei in worden getrokken. Daarna word er een kalmerende gel opgesmeerd om roodheid te voorkomen.

Voordelen:
• Met deze methode kunnen de kleinste haartjes (dons haartjes) worden verwijderd.
• Snel en praktische pijnloos ontharen.
• Strakke wenkbrauwen

 

Wenkbrauw epileren met touw:
Epileren met touw wordt ook wel threading of tying genoemd. In het Midden-Oosten is dit heel normaal. In Nederland begint het ook erg populair te worden. Er word een katoenen touwtje gebruikt voor deze behandeling. Het word niet alleen voor de wenkbrauwen gebruikt maar wordt zelfs toegepast voor het hele gezicht.

De haartjes worden in een nette lijn verwijderd wat handig is bij de wenkbrauwen. We kunnen zelfs met touw shapen. Hiermee krijgt u een strakke resultaat.

Voordelen:
• Het stimuleert de doorbloeding.
• Met deze methode kunnen de kleinste haartjes (dons haartjes) worden verwijderd.
• Minder kans op roodheid en daardoor geschrikt voor een gevoelige huid.
• De huid word niet onnodig uitgerekt.
• De huid heeft niet te lijden onder de behandeling, zoals dat gebeurt bij harsen.
• Het is hygiënisch, omdat je de huid niet aanraakt met de handen.
• De haartjes blijven langer weg en komen fijner terug.