Combipeel

Gratis Online Afspraak Planning

Combipeel

Image Peels
Zeer krachtige peelings die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen. De producten bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan farmaceutische ingrediënten, deze zorgen voor maximale resultaten.

Welke peelvloeistoffen?
De meest effectieve AHA’s (fruitzuren) zijn glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Ieder peelvloeistof heeft een aparte werking, zo kunnen de meeste huidproblemen behandeld worden.

Wat doet een peel?
Een peeling verwijdert de dode huidcellen, door de kleefstof tussen de dode huidcellen in de hoornlaag (opperhuid) te verweken. De afgestorven huidcellen laten hierdoor gemakkelijker los. Hoeveel laagjes er worden verwijderd hangt af van de soort peel vloeistof, de concentratie en de pH-waarde.
De peeling zorgt voor een egalere frisse teint en een verbetering van de huidstructuur. Aangezien de opperhuid dunner wordt gemaakt, is het zeer belangrijk de huid goed te beschermen tegen de zon met een Sun Lotion.

Behandelindicaties:
Acne, pigmentproblemen, huidveroudering en zonneschade zijn allemaal problemen die door de toepassing van een peeling kunnen verbeteren.

Doet het pijn?
Nee, maar de huid ervaart soms wel een tinteling/branderig gevoel. Hoe lager de pH en hoger de concentratie, des te meer meer deze tinteling wordt ervaren. Peels worden altijd na een bepaalde inwerktijd geneutraliseerd, waardoor de tinteling verdwijnt. Na de behandeling voelt de huid weer normaal.

Welk resultaat geeft een peel?

 • De afstoting van de dode huidcellen versnelt de celdeling, dus de aanmaak van nieuwe cellen.
 • De aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd waardoor de lederhuid dikker wordt (de bloedvaatjes in de huid worden minder zichtbaar). De huid behoudt bovendien zijn stevigheid.
 • De waterbindende capaciteit van de hoornlaag neemt toe. De huid wordt soepeler.
 • De versnelde celdeling zorgt voor een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen. Pigmentaties worden bleker.
 • Zuivert de porie diep en werkt ontstekingsremmend.
 • Behandeling met fruitzuren geeft een algemeen betere huidstructuur (fijnere poriën) en huidskleur- en reliëfverschillen worden minder zichtbaar.
 • Talg zal de huid minder snel verstoppen hetgeen minder ontstekingen veroorzaakt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voor optimaal resultaat 6 tot 12 Behandelingen in 3-4 maanden om de 2 weken.

Contra-indicaties:
Roaccutane, gebruik van vitamine A zuur – retinol, overgevoeligheid voor de peelvloeistof (glycolzuur, melkzuur, salicylzuur), open huid, eczeem, koortslip.

WAT ZIJN ESTHETISCHE PEELINGEN?
Bij een peeling wordt een dunne laag oude oppervlakkige huidcellen verwijderd waardoor oneffenheden als rimpels, pigment, acné of littekens vervagen en nieuwe jonge huidcellen worden aan de oppervlakte aangemaakt. De levende huidcellen worden gestimuleerd en het verouderingsproces vertraagt. De huid gaat er hierdoor zacht en egaal uitzien. Effectief tegen diverse  huidproblemen. Gegarandeerd resultaat.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

 • Wordt ingezet bij acné
 • Littekens worden verzacht en huidstructuur verbeterd
 • Geeft de huid weerstandsverhoging
 • Versterkt de gevoelige huid
 • Zuivert en vervaagt grove poriën
 • Verbetert de huidteint
 • Vermindering fijne lijntjes/rimpeltjes
 • Stimuleert huidvernieuwing en verbetert de doorbloeding

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG EN OM DE HOEVEEL TIJD?


We werken met uiterste precisie en starten onze peelings enkel indien de huid werd voorbereid met onze thuisproducten!

ONS ADVIES BIJ HUIDPROBLEMEN IS TE WERKEN IN EEN KUUR VAN 3 TOT 6 BEHANDELINGEN OM DE 2 WEKEN OM EEN ZO EEN EFFECTIEF RESULTAAT TE BEREIKEN

De eerste behandeling is altijd een milde behandeling. Jouw huid kan zo wennen aan de behandeling en de producten. Thuis wordt deze behandeling ondersteund met verzorgingsproducten van IMAGE Skincare.
Eerst water, de rest komt later is onze visie. Indien je huid niet voldoende klaar is voor een peeling zal het resultaat niet naar behoren zijn.
Daarna adviseren we een onderhoudsbehandeling om de 6 weken met lichtere peels.

IS ER EEN HERSTELTIJD EN NAZORG NODIG?
* De huid kan prikkelend en warm aanvoelen na de behandeling en ziet roze/rood.
* Na enkele dagen kan de huid gaan schilferen en kan enkele dagen roder ogen dan normaal.
* We raden ten zeerste aan je huid te beschermen met een factor 30/50. Tevens adviseren wij om een aangepast serum te gebruiken om herstel te bevorderen.

WANNEER KOM JE NIET IN AANMERKING VOOR DEZE BEHANDELING?
* Koortslip, huidirritatie, open wondjes, infecties, huidkanker, huidziektes, zwangerschap, borstvoeding, vitamine A medicatie van de arts.

THE ORMEDIC LIFT:
Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid.
Indicaties:
* huid in hormonale disbalans
* inflammatoire huidproblemen
* gedehydrateerde huid
* zwangere vrouwen

Resultaat:
De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

THE SIGNATURE FACELIFT:Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

Indicaties:
* gedehydrateerde huid
* geïrriteerde droge huid
* couperose
* rosacea
* lichte vormen van acne
* lichte vormen van pigmentatie

Resultaat:
Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

LIGHTENING LIFT/ LIGHTENING FORTE:
Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur.

Indicaties:
* pigmentvlekken
* zonschade
* melasma
* vale huidskleur
* inflammatoire huidproblemen

 

Resultaat:
De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

WRINKLE LIFT/WRINKLE LIFT FORTE: Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd.

Indicaties:
* pigmentvlekken
* littekens
* Acne
* rimpels
* zonschade
* vale huidskleur

Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Resultaat:
De WRINKLE LIFT (FORTE) staat voor een gladde, strakke en egale huid. Vermindert direct een vale huidskleur.

ACNE LIFT:
De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

Indicaties:
* Acne
* Vette huid
* Verwijde poriën
* Huid in totale disbalans

 

Resultaat:
De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandelingen.

BETA LIFT:
Een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid. Dit is een salicylzuur basis peeling die actieve acne doelgericht aanpakt.

Indicatie:
* Zeer actieve acne
* Vette huid
* Witte pustels

Resultaat:
De BETA LIFT maakt dat de actieve pustels zijn verwijderd en dat de huid is verlost van de vette glans.
PERFECTION LIFT/PERFECTION LIFT FORTE:
Een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol voor effectief huidherstel. Deze peeling behandelt lichte tot zware beschadiging aan de huid door zonlicht en acne. Daarnaast is deze peeling effectief voor eerste tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels.

Indicaties:
* Huidveroudering
* Pigmentatie
* Acne
* Acne littekens

Resultaat:
Acne littekens, grove porie structuur en donkere verkleuringen van de huid zijn zichtbaar verminderd door de PERFECTION LIFT (FORTE). Deze peeling resulteert in een jongere uitziende huid.