Hair Rescue Stamcelactivatie

  • Home
  • Hair Rescue Stamcelactivatie
Gratis Online Afspraak Planning

HAIR RESCUE STAMCELACTIVATIE

Er is nu een nieuwe, revolutionaire techniek die jouw eigen hoofdhaar terug laat groeien. Deze techniek wordt Stamcelactivatie genoemd. Hierbij worden je eigen stamcellen als het ware wakker geschud en beginnen weer haren te vormen. In een niet invasieve behandeling worden groeifactoren, growth factors, in contact gebracht met de haarschachten. Hiervoor wordt een Permanent Make-up apparaat gebruikt . Deze growth factors, die zijn ontwikkeld in de stamceltechniek, zetten je eigen stamcellen aan tot het produceren van jouw eigen haar.
Thuis gebruik je een speciaal groei serum. Dit serum, Scalp Hair Loss Solution, bestaat uit natuurlijke kruidenextracten. Het resultaat zijn mooie donkere, gezonde, natuurlijke haren. Eerste resultaten na 4 weken zichtbaar! Je haar wordt dikker, vitaler krachtiger en donkerder. Deze techniek werkt zowel bij mannen als vrouwen met dunner wordt haar of haaruitval.

 

DHT BLOCKERS
De echte reden van haaruitval is de gevoeligheid voor Dihydrotestosteron (DHT) DHT is de grootste veroorzakers van haaruitval. Dyhydrotestosteron is een mannelijk hormoon dat bij zowel mannen als ook bij vrouwen voorkomt. Volgens de huidige wetenschappelijke inzichten, is het haar van sommige personen meer gevoelig voor DHT. DHT is niet altijd constant in gelijke hoeveelheden in het lichaam actief. Vooral bij vrouwen tijdens of na de menopauze is DHT meer actief.
DHT wordt gevormd uit testosteron. DHT Blockers verminderen deze omzetting en dragen hierdoor bij aan beter, sterker en mooier haar. Het vermindert ook sterk de haaruitval Ecuri werkt alleen met natuurlijke, plantaardige DHT Blockers.

ECURI HEEFT 3 DHT BLOCKERS


DHT Blocker 1: Voor dikker haar en een volle haardos
Deze DHT Blocker bevat Saw Palmetto, Pumpkin (pompoenpit)extracten en Beta sitasterol. Dit zijn sterke DHT Bblockers. Daarnaast bevat DHT Blocker 1 ook Biotine. Biotine behoort tot de vitamine B-familie. Biotine speelt een belangrijke rol de haar groei en zorgt voor mooi, dik stralend haar. Voor iedereen die zijn haar wil behouden en een volle haardos wenst.

 

Saw Palmetto DHT Blocker 2: Tegen haaruitval
Saw Palmetto (Zaagbladpalm) is één van de sterkste natuurlijke DHT Blockers. Ecuri Saw Palmetto bevat de essentiële olie, dit is de sterkste variant en bevat meer dan 85% vetzuren en beta sterolen. Saw Palmetto is het beste product tegen haaruitval.
Prost Pro DHT Blocker 3: Tegen haaruitval en prostaat problemen
DHT is niet alleen de veroorzaker van haaruitval, het zorgt bij mannen ook voor prostaat problemen. Eerste symptomen is moeite met plassen maar kan tot veel grotere problemen leiden. Prost Pro DHT Blocker 3 helpt niet alleen haaruitval stoppen maar helpt ook je prostaat gezond te houden. Naast Saw Palmetto en Pumpkin (pompoenpit) bevat het ook Pygeum, Vit. E en Zinc voor een betere opname van de werkstoffen. Al deze natuurlijke ingrediënten zijn bekend voor heilzame werking op uw prostaat en zorgen voor een volle haardos.
Voor meer informatie kijk naar HAIR LOSS SOLUTIONS.