Info over Corona

Beste klanten,

Helaas is het Corona virus ook in Nederland actief en we hopen dat iedereen gezond blijft! Het goede nieuws is dat we gelukkig nog steeds pakjes kunnen versturen maar er zijn wel wat veranderingen wat betreft onze webshops / leveringen.

Bereikbaarheid

Momenteel werkt onze klantenservice vanuit huis en zijn we telefonisch bereikbaar op 0621368288 (let op ander nummer) en per email (heeft onze voorkeur) info@nillyskinmaster.nl

Leveringstijden

Helaas kan het nu gebeuren dat je pakje iets langer onderweg is dan dat je van ons gewend bent. Momenteel worden er veel meer orders verwerkt maar 95% wordt nog steeds de volgende dag bezorgd. Door de drukte in ons distributiecentrum en bij PostNL – DPD en de maatregelen die hun hebben genomen wat betreft het virus kan het daarom zijn dat je pakje iets langer onderweg is. Vooral in de avonduren is het ontzettend druk. Ook kan het zijn dat wij zitten te wachten op een nieuwe levering producten vanuit onze leverancier maar dat het daar ook wat vertraging oplevert.

Bezorging met PostNL binnen Nederland

Gelukkig kunnen we nog steeds onze pakjes verzenden met PostNL. Omdat er vele winkels gesloten zijn, zijn er ook minder afhaalpunten en deze pakketten komen allemaal retour naar ons als deze punten gesloten zijn. Om de kosten hierin te drukken (wij betalen ook retourkosten) heeft ons distributiecentrum besloten om tijdelijk alleen naar het huisadres te bezorgen. De meeste mensen zitten nu toch thuis. Ben je toch niet thuis dan zal het pakje naar een afhaalpunt (meestal supermarkt) in de buurt gebracht worden. Dit afhaalpunt is dan nog wel geopend maar we willen je vragen om dit dan zo spoedig mogelijk op te halen daar. Neem wel even je legitimatiebewijs mee.

Heeft de postbode een handtekening nodig dan vraagt hij de 3 laatste cijfers van je legitimatiebewijs. Hou deze bij de hand als hij komt. Hij zal daarna het pakje contactloos afleveren.

Bezorging met DPD naar België

Momenteel kunnen wij nog steeds pakjes met DPD verzenden naar België. Ook daarvoor geldt hetzelfde als voor Nederland. Echter is de levertijd iets langer omdat er ook politie controles plaatsvinden.

Pakje retour sturen

Mocht je toch je pakje / producten (ongebruikt en ongeopend) retour willen sturen, neem dan ten alle tijde eerst contact met ons op. Stuur een mail met je ordernummer + producten die je retour wil sturen. Je krijgt dan van ons de info voor het retour sturen. De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Pakjes die niet vooraf zijn aangemeld worden niet in ontvangst genomen omdat wij vanuit huis werken. Het pakje komt dan automatisch retour naar je. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur.

 

Hopende op je begrip voor deze onvoorziene situatie.

 

Maar het allerbelangrijkste is dat we dit allemaal goed doorstaan en dat iedereen gezond blijft!