Over ons

Nilly Skin Master

Nilly Skin Master

Elke jaar komen nieuwe kansen om je dromen waar te maken....2019 was voor mij ook het jaar om een stap dichter bij mijn dromen te komen om mijn cosmetische kliniek Nilly Skin Master geboren te laten worden. Na het afronden van mijn studie Master Medische Biologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in 2012 heb ik een jaar gewerkt bij Janssen Pharmaceutca in Belgie en drie jaar gewerkt bij Radboud UMC Nijmegen. Vanaf 2017 tot begin 2019 ben ik opzoek geweest naar een nieuwe uitdaging in mijn leven. Uiteindelijk ben ik van het medische onderzoek wereld beland in de beauty wereld waar ik me als cosmetische Technician/schoonheidsspecialiste beter in mijn vel voel en elke dag weer energieker mijn dag kan beginnen.
In 2019 zijn ook een aantal nieuwe mensen in mijn leven gekomen die me veel sterker hebben gemaakt en me meer zelfvertrouwen hebben gegeven. Onder andere mijn lieve Master Sule Ozlem Sari van wie ik veel over Phibrows/PhiLings heb mogen leren en dokter Jawad Hashemi mijn collega die mij een plek heeft gegeven bij Medic Beauty om mijn eerste stap in de cosmetische wereld te zetten. Ik ben hem erg dankbaar voor alle steun en vertrouwen in mij.
Verder zijn er ook 3 sterke dames in mijn leven die achter de schermen van Medic beauty en Nilly Skin Master mij dag en nacht steunen: dat is mijn lieve moeder Fahima, mijn super sterke zusje Tabassom (ook mijn collega) en mijn prachtige dochter Nilab. Ik ben en blijf ze voor altijd dankbaar voor alle steun die ze mij hebben gegeven om nog dichter bij mijn doel te komen.
In 2020 gaan we nog harder werken om jullie te verrassen....Nilly Skin Master opent in Februari ook haar deuren in Venlo, onze tweede locatie om onze klanten in de regio Limburg ook te woord te staan.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met één van onze specialisten.
Mail naar info@nillyskinmaster.nl of bel direct met 06 57 78 12 99 / 06 39 57 47 53

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.