Permanente Make-up

Wat is permanente make-up?
Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een PMU apparaat waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste laag van de dermis of Stratum Basaal aan. Met deze techniek creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen.

Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan make-up of juist geen tijd hebben voor make-up. Ook littekens kunnen gecamoufleerd worden. Kale plekken in de wenkbrauwen kunnen we opvullen. Ook ideaal voor mensen die veel sporten, zwemmen en graag naar de sauna gaan. In overleg wordt oude PMU ook hersteld of verwijderd.

Permanente make- up is niet geheel gevoelloos, maar we proberen de gevoeligheid tot een minimum te beperken. De pijngrens van ieder persoon is verschillend, echter ervaart 90% van de personen die een permanente make-up behandeling hebben ondergaan eerder als ‘irritant’ dan pijnlijk.

De behandelingen bestaan vaak uit 2 en soms zelfs 3 behandelingen. Na 6-8 weken vindt de tweede behandeling plaats, omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, dit duurt namelijk ruim 30 dagen. Bij een nabehandeling moet daarmee rekening gehouden worden. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Meestal is het resultaat na de tweede behandeling goed en blijft het pigment goed zitten.

Wenkbrauw permanente make-up blijft ongeveer 1 tot 2 jaar zitten.
Lip permanente make-up blijft ongeveer 2 tot 3 jaar zitten.
Eyeliner permanente make-up blijft ongeveer 2 tot 3 jaar zitten.

Uw permanente make-up zal in de loop der tijd vervagen. Over het algemeen blijft permanente make-up 2 tot 5 jaar zitten soms zelfs langer. Bij iedere huidtype is het anders. Bij het vervagen van uw permanente make-up kunt u een opfris beurt laten doen.

Welke vorm of kleur?
Wij tekenen de wenkbrauw voor met browmapping en een kompas. Er word met precisie gemeten of de wenkbrauwen gelijk zijn en hierdoor krijgt u een vorm die bij uw gezicht past. Vervolgens laten wij de vorm aan u zien en pas na akkoord (of eventuele correcties) beginnen we aan de behandeling.

Wij hebben de kleuren van blond tot zwart. Op basis van uw wensen en ons advies word er een kleur uitgekozen die het beste en mooiste bij uw gezicht past. Wij kijken ook naar uw haar en huidskleur.

Phibrows microblading:
Bij Microblading wordt er met een klein mesje haarstrookjes gecreëerd waardoor je mooie volle wenkbrauwen krijgt met een natuurlijk effect. Wij kunnen je wenkbrauwen ook een andere vorm geven indien je dat wenst.

Powder brows:
Bij PowderBrows wordt er een zachte schaduw gecreëerd achter de bestaande wenkbrauwen. Dit gebeurt middels een naaldje dat met pigment kleine stippeltjes (pixels) creëert in de huid. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, is het ook mogelijk om een overloop van licht naar donker te realiseren (Ombré). Het resultaat? Mooie zachte poederachtige wenkbrauwen met een opgemaakte uitstraling.

Combi brows:
Twijfel jij tussen Microblading en Powderbrows? Kies dan voor Combi Brows.
Bij deze techniek wordt de aanzet van de wenkbrauwen gebruik gemaakt van haarstrookjes met een overloop naar Powderbrows.

Full lips:
Full-lips is het volledig inkleuren van de lippen met permanente make-up, zodat je geen lippenstift meer op hoeft te doen. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Als eerst word de contourlijn van de lip getekend, ook ideaal voor asymmetrische lippen. Ook laat het uw lippen voller lijken.

Eyeliner boven:
Met een dun lijntje langs het ooglid blijft het subtiel, maar je kunt ook een dikkere lijn laten zetten. Je krijgt dan al meer de indruk dat je bent opgemaakt. Je kunt het eventueel ook laten uitbreiden met een wing. Vrouwen vinden dit vaak ideaal, omdat niet iedereen de handigheid heeft om dit bij zichzelf met oogpotlood of eyeliner aan te brengen. Een boven-eyeliner maakt het oog open en groter.

Eyeliner beneden:
Er word een dun lijntje langs het onder ooglid aangebracht. Een onder eyeliner maakt het oog gesloten en kleiner.

Het verwijderen van permanente make- up:
Bij het verwijderen van permanente make- up wordt er met ultra dunne naaldjes een natuurlijke vloeistof de huid ingebracht. Door deze handeling en werking van de vloeistof worden de (oude) pigment moleculen gebroken en zullen deze gedurende het herstelproces stapsgewijs uit de huid verdwijnen.
Er word alleen op de huidoppervlakte gewerkt waardoor en geen sprake zal zijn van haarverlies of litteken vorming.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor de juiste resultaat is afhankelijk van aspecten zoals:
– Hoe oud de permanente make-up is.
– Hoe diep de permanente make-up is gezet
– Wat voor soort pigment er is gebruikt.
– Het soort huidtype van de klant.

Afhankelijk van het resultaat na de behandeling en het herstelproces van de 1ste behandeling gaan we met de klant in gesprek of, en zo ja, hoeveel behandelingen er naar verwachting nog nodig zullen zijn.

-In verband met het herstelproces kan een volgende behandeling van 4 weken na de laatste behandeling plaatsvinden.
– 8 weken na de laatste behandeling is het weer mogelijk om nieuwe permanente make-up te laten zetten.

Nazorg:
U krijgt een speciale crème mee naar huis, waarmee je de behandelde deel 1/2 keer mee moet insmeren met een watten oor staafje. Dit doe je alleen wanneer er vocht uitkomt bijvoorbeeld bij de wenkbrauwen. Er kan lichte zwelling of roodheid ontstaan na de behandeling, dit trekt vanzelf weg na een half uurtje. De huid zal wat gespannen aanvoelen de eerste paar dagen. De crème zorgt voor een betere genezing.

-U mag gedurende 7 tot 10 dagen niet zwemmen, onder de zonnebank gaan of naar de sauna.
– Raak de permanente make-up zo min mogelijk aan met je handen of andere voorwerpen.
– Niet in de directe zon lopen, neem altijd zonnebrand crème mee factor 30/50.
– U mag gedurende 7 tot 10 dagen je behandelde huid niet nat maken.
– Dek de permanente make-up niet af met pleisters of verband.
– U mag gedurende 7 tot 10 dagen niet sporten, omdat inspanning de poriën opent en zweet het pigment uit de wond kan spoelen.
– U mag niet aan de korstjes trekken of krabben.
– Geen crèmes of make- up op de behandelde huid aanbrengen.

Bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering van de wond of pijn altijd contact opnemen met uw huisarts en met de salon waar u uw permanente make-up heeft gezet.

Hurry Up! Offer End In:

DHT BLOCKERS 1 60 TABLETS

DHT BLOCKERS 1 60 TABLETS
34,50

SCALP STEM CELL ACTIVATION LOTION 100 ML

SCALP STEM CELL ACTIVATION LOTION 100 ML
59,50

Hurry Up! Offer End In:

Hurry Up! Offer End In:

SCALP STEM CELL ACTIVATION LOTION 100 ML

SCALP STEM CELL ACTIVATION LOTION 100 ML
59,50

Hurry Up! Offer End In:

PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30+

PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30+
  • Moisturizer, fysieke block zonnefilter, blauw licht beschermer en make-up in één
  • Geeft een egale huidteint
48,99

Fitcare Hair Forte lotion – 50 mL

Fitcare Hair Forte lotion – 50 mL
130,00

Hurry Up! Offer End In:

Hurry Up! Offer End In:

Fitcare Hair Forte lotion – 50 mL

Fitcare Hair Forte lotion – 50 mL
130,00

Fitcare – Shampoo – 250ml

Fitcare – Shampoo – 250ml
24,00

Hurry Up! Offer End In:

Hurry Up! Offer End In:

Fitcare – Shampoo – 250ml

Fitcare – Shampoo – 250ml
24,00

BROW STEM CELL ACTIVATOR GEL 10ML

BROW STEM CELL ACTIVATOR GEL 10ML
29,90

Hurry Up! Offer End In:

Hurry Up! Offer End In:

BROW STEM CELL ACTIVATOR GEL 10ML

BROW STEM CELL ACTIVATOR GEL 10ML
29,90