Plasmalift

Gratis Online Afspraak Planning

Plasma lift

De plasma lift, ook wel Fibroblast genoemd. Een nieuwe techniek om onder andere uw oogleden te liften, kraaienpootjes te verminderen en ongewenste rimpels uit uw gezicht of hals te doen verminderen! En het mooiste is dat dit alles kan zonder in uw huid te prikken of te snijden.

Wat is plasma lift ?
Tijdens een Plasma lift wordt uw huid behandeld met plasma. Een pen met een steriele naald, die bestaat uit geladen plasma, raakt uw huid puntsgewijs aan. Het lijkt op een bliksemflits. Daardoor trekken de huidvezels samen en krijgt u vrij wel onmiddellijk een liftend effect. Zonder de huid aan te raken creëren we met de plasma pen een gebied dat gelift en verstevigd wordt. Dankzij deze techniek kunnen we met veel precisie werken op bepaalde probleemzones. Hierdoor hoef je niet onder het mes.

Waar kun je plasma lift doen ?
Huidversteviging van het bovenste en/of onderste ooglid, Fronsrimpels , Kraaienpootjes, Lip lijntjes (rimpeltjes), littekens, striae, rimpels of huidverslapping in de hals, Pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes en Fibromen/Steelwratjes.

Wat merk je na de behandeling?

Het kan een beetje gaan bloeden. Er kan vocht uit komen. Er kunnen ook blaasjes ontstaan. Je kunt ook het gevoel krijgen dat het begint te trekken of jeuken. Ook kan er zwelling of roodheid ontstaan. Er ontstaan korstjes na de behandeling.

 

Dit allemaal is erg normaal alleen iedereen ervaart het anders. Sommige mensen hebben er meer last van dan andere. Heeft u vragen over u genezing of er iets wel klopt dan kunt u ons gerust appen, bellen of zelfs langskomen.

U krijgt informatie en uitleg er over en een crème mee.

Nazorg:
– Raak uw huid zo min mogelijk aan. Het liefst helemaal niet.
– Na de behandeling gelijk koelen met een koelelement (doek ertussen). Het helpt kalmerend en helpt de zwelling tegen te gaan.
– Niet aan de korstjes krabben of wrijven. Deze korstjes houden ongeveer 5-7 dagen aan en verdwijnen dan weer vanzelf.
– De behandelde gebied mag niet nat worden.
– Niet sporten, zwemmen, niet naar de sauna, niet zonnen of onder de zonnebank.
– Smeer je goed in met zonnebrandcrème.

 

Uw huid is na ongeveer 7/8 dagen genezen.
De behandelde huid blijft zeker tot 3 maanden na de behandeling gevoelig, vooral voor zonlicht.