Verzending & Bezorging

Door ons volledig geautomatiseerde systeem staan wij er om bekend dat wij snel leveren omdat wij op werkdagen verzenden tot 23:30 uur en op zaterdag tot 16:30 uur (mits voorradig). Doordat wij deze snelle service kunnen bieden is het helaas niet mogelijk om wijzigingen aan te brengen nadat wij je bestelling hebben ontvangen. We gaan meteen je bestelling inpakken en er kan niets meer gewijzigd worden. Controleer daarom je bestelling goed voor je op de verzend knop klikt.

Even in het kort:

  • bestelling ontvangen voor 23.30 op werkdagen : worden dezelfde dag verzonden (indien voorradig)
  • op zaterdag voor 16.30 besteld : dan zal hij nog dezelfde dag verzonden worden m.u.v. Belgie
  • op zondag besteld : dan zal je bestelling op maandag verzonden worden

Let op

Tijdens feestdagen, Black Friday, Cyber Monday en de drukke decembermaand kan het zijn dat je bestelling wat langer onderweg is dan dat je van ons gewend bent i.v.m. de drukte bij PostNL en DPD. Iedereen doet zijn best om het zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Vertraging levering door PostNL en DPD

Helaas zijn wij nadat wij je bestelling verzonden hebben afhankelijk van de snelheid van leveren van PostNL en DPD. Mocht daar een storing of vertraging zijn kunnen wij hier niets aan doen. Neem dan ten alle tijde contact op met PostNL of DPD als je daar vragen over hebt. Wij kunnen je hier niet mee verder helpen.

Tijdens feestdagen en de drukke decembermaand kan het zijn dat je bestelling wat langer onderweg is dan dat je van ons gewend bent. Iedereen doet zijn best om het zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

VERZENDING EN EVENTUELE KOSTEN

In onze webshop verzenden wij uitsluitend binnen Nederland en naar België.

  • gratis bezorgen op PostNL locatie : ophalen bij dichtstbijzijnde afhaallocatie bij jou in de buurt
  • gratis bij je thuis bezorgen (in Nederland)
  • gratis verzenden naar Belgie met DPD.

LEVERTIJD

Wij leveren bestellingen zo snel mogelijk uit. Bestellingen worden verzonden van maandag t/m zaterdag. De bezorging van de bestellingen is van maandag t/m zaterdag.

  • bestelling ontvangen voor 23.30 : worden dezelfde dag verzonden (indien voorradig)
  • bestelling ontvangen op zaterdag voor 17.00 : zal nog dezelfde dag verzonden worden

PRODUCT NIET VOORRADIG

Een enkele keer komt het voor dat een product niet op voorraad is of er zijn er die dag ontzettend veel van dat product(en) verkocht zijn en dan zitten wij te wachten op een nieuwe levering van deze product(en), dit gaat heel snel. In de meeste gevallen loopt je pakje een vertraging op van 1 werkdag. Wacht even rustig af en neem pas contact met ons op als het langer duurt dan 5 werkdagen. Is een product uitverkocht bij onze leverancier en zit er een lange levertijd op dan nemen wij contact met je op. In de meeste gevallen staat dit dan ook aangegeven op onze webshop.

Even in het kort als wij zitten te wachten op je product van onze leverancier:

  • verzending is dan binnen 2-5 werkdagen : je krijgt van ons geen bericht en de gemiddelde levertijd is 3 werkdagen
  • verzending duurt langer dan 5 werkdagen : je krijgt van ons bericht per email of telefoon (kijk ook even in de spambox als je geen mail of telefoontje ontvangen heb) en samen kijken we naar een oplossing.

VOLG JE PAKJE VIA TRACKTRACE

Als wij je pakje verzonden hebben en het is ingepakt dan ontvang je een email met je track&trace. Heb je deze niet ontvangen? Kijk in je spambox of neem contact op met PostNL of DPD, wij kunnen hierin helaas niets voor je betekenen omdat je deze mail niet van ons krijgt. Kijk ook even of je het goede emailadres hebt ingevuld tijdens je bestelling.

NIET THUIS BIJ AFLEVERING

Geen probleem want als je niet thuis bent als je pakje wordt aangeboden kan het zijn dat de postbode een dag later terug komt, bij de buren af geeft of je kunt hem ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kun je hem binnen 1 week afhalen (afhankelijk van de vervoerder) met een legitimatiebewijs. Na deze tijd gaat het pakje retour naar ons.

Pakketten die niet afgehaald worden of retour komen

Voor pakketten die niet afgehaald worden op het afhaalpunt of worden geweigerd en retour komen naar ons berekenen wij € 9,95 retourkosten.

 

OVERZICHT VAN DE DAG VAN LEVERING

Besteld voor 23:30 op Bezorgdag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag voor 16:30 uur Maandag
Zondag Dinsdag